Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Srpski projekti na sajmu nekretnina u Beču

    Na bečkom sajmu nekretnina „Real Viena 2011“, koji je danas otvoren u sajamskom centru „Mese Vin“, predstavljaju se i projekti iz Srbije.

    Na 6. međunarodnom sajmu nekretnina, u čijem fokusu su ove godine zemlje srednje, istočne i jugoistočne Evrope, predstavljaju se regioni, gradovi i firme, kao i investitori i agencije nekretnina.

    Svoje projekte predstaviće firme, agencije, gradovi i državne institucije iz Austrije, Nemačke, Češke, Srbije, Velike Britanije, Hrvatske, Ukrajine, Bugarske. Učestvuju i Holandija, Luksemburg, Rumunija, Mađarska, Slovenija, Azerbejdžan, Gruzija, Rusija, Švajcarska i Kipar.

    Projekte iz Srbije predstavljaju „Slobodna zona“, advokatska kancelarija „Armić i partneri“, „Beolend“, „Biznis park“ iz Beočina, izdavačka kuća „Festlent“, klaster nekretnina, SIEPA, kao i opština Subotica.

    U sklopu sajma održava se i specijalizovani stručni program za izlagače i investitore o aktuelnim temama iz oblasti nekretnina.

    Među brojnim govornicima biće i evropski komesar za regionalni razvoj Johanes Han, koji će govoriti na temu „Razvoj infrastrukture u Podunavlju“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE