Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beogradski sajam nameštaja izlaže na Sajmu u Kelnu

    Beogradski sajam nastupiće prvi put kao izlagač, na jednoj od vodećih evropskih smotri- Međunrodnom sajmu nameštaja „Interzum“ u Kelnu, koji danas počinje i traje do 29. maja, najavio je Beogradski sajam.

    Učešće Beogradskog sajma je prilika da se promoviše beogradski Sajam nameštaja i u dogovoru sa našim izlagačima iskoristi prisustvo velikog broja poznatih firmi i stručnih ljudi, u pravcu sklapanja konkretnih poslovnih aranžmana.

    Istovremeno, učešće treba da pospeši dolazak i prisustvo većeg broja stranih proizvođača na beogradskom 49. Međunarodnom sajmu nameštaja, koji će se održati od 14. do 20. novembra. Inače, na prošlogodisnsjem sajmu u Beogradu učestvovao je i sajam iz Kelna.

    „Interzum“ je jedan od najstarijih i najvećih sajmova nameštaja u Evropi kako po broju izlagača, učešću trgovinskih lanaca, tako i broju posetilaca.

    Taj sajam okuplja najuglednije proizvođače, arhitekte, dizajnere i trgovce iz celog sveta, a njegova specifičnost i vrednost nije samo u broju izlagača i posetilaca već i u nastupu i promocijama pojedinih modela, čije se predstavljanje karakteriše kao trend za svaku narednu sezonu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE