Beogradski sajam nameštaja izlaže na Sajmu u Kelnu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beogradski sajam nameštaja izlaže na Sajmu u Kelnu

  Beogradski sajam nastupiće prvi put kao izlagač, na jednoj od vodećih evropskih smotri- Međunrodnom sajmu nameštaja “Interzum” u Kelnu, koji danas počinje i traje do 29. maja, najavio je Beogradski sajam.

  Učešće Beogradskog sajma je prilika da se promoviše beogradski Sajam nameštaja i u dogovoru sa našim izlagačima iskoristi prisustvo velikog broja poznatih firmi i stručnih ljudi, u pravcu sklapanja konkretnih poslovnih aranžmana.

  Istovremeno, učešće treba da pospeši dolazak i prisustvo većeg broja stranih proizvođača na beogradskom 49. Međunarodnom sajmu nameštaja, koji će se održati od 14. do 20. novembra. Inače, na prošlogodisnsjem sajmu u Beogradu učestvovao je i sajam iz Kelna.

  “Interzum” je jedan od najstarijih i najvećih sajmova nameštaja u Evropi kako po broju izlagača, učešću trgovinskih lanaca, tako i broju posetilaca.

  Taj sajam okuplja najuglednije proizvođače, arhitekte, dizajnere i trgovce iz celog sveta, a njegova specifičnost i vrednost nije samo u broju izlagača i posetilaca već i u nastupu i promocijama pojedinih modela, čije se predstavljanje karakteriše kao trend za svaku narednu sezonu.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE