Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Uskoro bioskop na otvorenom na Adi Ciganliji

    Sa otvaranjem letnje sezone na Adi Ciganliji, sredinom juna, počeće da radi jedini bioskop na otvorenom u Beogradu, koji će ljubiteljima filmskog stvaralaštva, uz dve projekcije dnevno, omogućiti da gledaju filmske hitove sve do septembra, najavljeno je iz JP „Ada Ciganlija“.

    – „Otvoreni“ bioskop nalaziće se pored rukomentnih terena sa novobeogradske strane, gde se zimi nalazi klizalište, raspolagaće sa 200 mesta – lezibegova i sedišta, a predviđeno je da dnevno budu puštane po dve filmske projekcije – rečeno je u tom preduzeću.

    Filmove „pod vedrim nebom“ posetioci će moći da gledaju u večernjim časovima, dok će u toku dana biti organizovani razni programi, a u sklopu bioskopa na raspolaganju će biti i kafić sa internetom i igricama.

    Bioskopski program biće koncipiniran kao revija filmskih hitova „Sinemanija 2011.“ Svakog dana puštaće se novi naslovi, dok će cena karte biti manja u odnosu na cene u zatvorenim bioskopima, najavljuju iz JP „Ada Ciganlija“.

    Pored noviteta kao što je bioskop, na beogradskom moru se tokom predstojeće sezone tradicionalno realizuju razne aktivnosti, pa je sa dolaskom lepog vremena počeo da radi terapijski vrt, otvoren prošle godine, koji će, kao dnevni boravak dece sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom, omogućiti sprovođenje brojnih aktivnosti za njih.

    Kao i prošle godine, i tokom ove sezone biće realizovani razni besplatni programi da decu i odrasle, među kojima su treninzi za kajak, vaterpolo, plivanje, odbojka na pesku, tenis, akva ski, ronjenje.

    Beograđanima su na Adi Ciganliji na raspolaganju brojni otvoreni sportski tereni za više od 50 različitih sportova, kao što su fudbal, rukomet, košarka, odbojka, golf, mini golf, mali fudbal i mnogi drugi, dok oni koji žele da vežbaju mogu to učiniti u trim parku sa 24 profesionalne sprave. Za bicikliste, tu je staza dužine više od 10 kilometara oko jezera, dok onima koji više vole malo ekstremnije sportove, na raspolaganju će biti bandži džamp, skijanje na vodi, peintbol, penjanje na veštačku stenu, avantura park, akva ski i drugi.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE