Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Promotivna cena kvadrata u „Belvilu“ 1.600 evra

    Do 11. jula svi zainteresovani imaju priliku da kupe stan u naselju “Belvil” po promotivnoj ceni od 1.600 evra koliko košta kvadrat trosobnog stana. Za dvosoban stan po kvadratu treba izdvojiti 1.680, a prilikom kupovine garsonjere cena je 1.950 evra po kvadratu. Tokom promocije svi kupci stana do 90 kvadrata dobijaju besplatno parking mesto, a preko te kvadrature dobijaju mesto u podzemnoj garaži.

    U sklopu naselja “Belvil” nalaze se prodavnice, saloni, lokali, garažna mesta, prilazi za lica sa invaliditetom. Igrališta za decu su napravljena od prirodnih materijala, a svi stanari imaju mogućnost rekreiranja na trim stazi.

    Lokacija na kojoj je naselje takođe pruža brojne mogućnosti, jer u najbližem okruženju je reka, šoping mol “Delta siti”, kao i auto put.

    – U naselju postoje dva vrtića, od kojih je jedno na engleskom jeziku, dom zdravlja “Jedro”, pekare, frzerski i kozmetičarski saloni, a izvesno je da će grad u blizini izgraditi vrtć, školu, kao i dom za stara lica – kaže direktor prodaje stanova u naselju “Belvil” Miloš Stanojević.

    On kaže da je naselje pod konstantnom brigom službe održavanja, u kojoj radi 80 ljudi, a koja brine o stanarima. Stanovnici naselja imaju na raspolaganju čišćenje, održavanje zelenih površina, obezbeđenje, tehničko održavanje i administraciju. Ova usluga košta 0,4 evra po kvadratu stana i plaća se na mesečnom nivou.

    – U naselji trenutno živi oko 2.000 ljudi, a u ponudi nam je ostalo još oko 20 odsto stanova – kaže Stanojević.

    Kompleks “Belvil” sastoji se od 1.858 stanova, 333 lokala, 2.143 garaže, garažnih mesta i parkinga.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE