Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vojvođanski specijaliteti na diplomatskom bazaru u Londonu

    Najpoznatiji prehrambeni proizvodi i pića iz Vojvodine predstavljeni su danas na Diplomatskom bazaru u Londonu.
    Pokrajinski sekretarijat za informacije je saopštio da su na tamošnjem štandu Srbije predstavljeni i Turistička organizacija Vojvodine, preduzeće Vojvodinašume i muzički festival Egzit (Exit).
    Proizvode za Diplomatski bazar dali su salaš „Nacionalna kuća Kapriolo“ iz Bačke Topole, preduzeće za preradu voća i povrća „Zdravo organik“ iz Selenče, Industrija mesa Topola, vinarije: Kovačević, Mačkov podrum, Lodi, Palić i Atelje „Radošević“.
    Predsednik Skupštine Vojvodine Šandor Egereši ocenio je da je veoma značajno što se Vojvodina predstavila na događaju na kojem učestvuje više od 60 zemalja iz čitavog sveta. Bazar se održava pod pokroviteljstvom britanske kraljevske porodice, a sredstva od prodatih proizvoda namenjena su u humanitarne svrhe.
    Tu izložbu u Londonu u toku dva dana pogleda na desetine hiljada posetilaca, predstavnika diplomatskog kora iz čitavog sveta i stanovnika Londona. Egereši će u četvrtak razgovarati sa Danijelom Fernom (Daniel Fearn), direktorom za Balkan u Ministarstvu spoljnih poslova Velike Britanije, piše u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE