Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Smederevo: Kvadrat samo 550 evra

    Gradska stambena agencija raspisala je konkurs za prodaju jeftinih stanova. Kvadrat košta 550 evra, pa građani sa prosečnim primanjima mogu da obezbede krov nad glavom na kredit od 20 godina bez kamate.
    Pravo da konkurišu, prema uslovima Gradske stambene agencije, imaju građani bez stana, koji su u radnom odnosu prijavljeni na teritoriji grada, da su najmanje pet godina državljani Srbije, i da im u poslednja tri meseca prosečna primanja nisu iznad republičkog proseka. Najmanji stan ima 41, a najveći 78 kvadrata.
    – Ponudili smo osam stanova solidarne stambene izgradnje u objektu „Papazovac Jug“, poznatijem kao lamela 23. Otplata je na 240 mesečnih rata uz učešće od 15 odsto i bez kamate. Za dvosoban stan od 50 kvadrata, rata je u visini mesečne kirije, tako da su stanovi značajno jeftiniji u odnosu na cene na ovdašnjem tržištu – kaže Zoran Zdravković, direktor Gradske stambene agencije.
    Konkurs je otvoren do 9. juna, a obrazac za prijavu može da se dobije u prostorijama JP „GSA“, ili na sajtu grada. Po isteku roka iz konkursa, podaci iz prijava biće provereni. Bodovanje se neće vršiti po osnovama za koje nisu priloženi odgovarajući dokazi. Rok za odlučivanje je 15 dana posle čega će biti objavljena rang-lista.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE