Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Romantična noć u znaku Crvene jabuke

    Piše: Vesna Posrkača

    U sjajnoj atmosferi prepunog Sava centra legendarna sarajevska grupa Crvena jabuka održala je sinoć svoj tradicionalni beogradski koncert. Još jednom je Žera sa svojim bendom priuštio Beograđanima nezaboravan koncert i više od dva sata držao publiku na nogama, jer hitovi ove neprolazne grupe nisu ostavili ni trunke prostora za dosadu.

    Sa taktovima prve pesme pretežno mlađa publika je koncert pretvorila u pravu žurku, igrajući i pevajući uz „Nekako s proljeća“, „Tugo nesrećo“, „Šampanjski poljubac“, „Ti znaš“, „Moje najmilije“…. Pored retrospektive hitova iz osamdesetih i devedesetih godina, predstavili su i pesme sa novog, sedamnaestog albuma „Za tvoju ljubav“, a publika je sa oduševljenjem prihvatila i velikim aplauzom nagradila emocije koje su sa bine dopirale do nje.

    Iako kolege nisu sedele u prvom redu, kao što obično bude na ovakvim koncertima, ovome to sigurno nije bio nedostatak. Bilo je i više nego dovoljno onih koji vole njihovu muziku, i kojima nije bilo teško ni da se guraju na stepenicama od samog početka koncerta. Tako je bilo svih prethodnih godina, tako će, bez sumnje, biti i sledeće godine, kada Crvena jabuka bude ponovo, s proleća, nastupala u Beogradu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE