Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „CSR Forum“ 19. aprila u Beogradu

    Drugi po redu CSR Forum „Globalni izazovi, lokalna rešenja“, biće održan 19. aprila u Beogradu u organizaciji Foruma poslovnih lidera i Smart kolektiva, najavili su organizatori.

    Učesnici međunarodne konferencije o društveno odgovornom poslovanju, biće u prilici da razmene mišljenja o načinima na koje poslovni sektor može i mora da doprinese preokretu u odnosu prema životnoj sredini.

    Svet zagađen prljavim tehnologijama i unazađen višedecenijskim pogrešnim praksama, kako pojedinaca, tako i organizacija, mora neodložno da se menja.

    Svetska ekonomska kriza, politička nestabilnost i zapanjujuće neodgovorno ponašanje najvećih svetskih korporacija doveli su do izlivanja nafte u okeane, ekoloških akcidenata i brojnih drugih katastrofa koje ugrožavaju normalan život ljudi.

    Drugi CSR Forum „Globalni izazovi, lokalna rešenja“ događaj je od velikog značaja za razvoj društveno odgovornog poslovanja u Srbiji“ rekao je direktor Smart kolektiva Neven Marinović i dodao da će se „na ovom ključnom CSR događaju u regionu okupiti vodeće kompanije koje posluju u Srbiji, predstavnici državnih institucija, međunarodnih organizacija i neprofitnog sektora, a da će glavna tema konferencije biti doprinos privatnog sektora očuvanju prirodnih resursa i zaštiti životne sredine.“

    Na konferenciji će govoriti ambasador Velike Britanije Majkl Devenport (Mićael Davenport), državni sekretar Ministarstva zaštite životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Miladin Avramov, direktorka misije USAID-a Suzan Fric, zamenik šefa misije ambasade Holandije u Srbiji Tsjeard Hoekstra, direktorka kampanje „Mayday“ Keti Veber (Katie Webber).

    CSR Forum je najveći godišnji događaj posvećen društveno odgovornom poslovanju u Srbiji, na kojem ekskluzivni predavači na dinamičan i inovativan način tretiraju važna pitanja iz oblasti društveno odgovornog poslovanja i održivog razvoja i omogućuju posetiocima da dođu do saznanja koja su ključna za dalji razvoj ovog koncepta u našoj zemlji.

    CSR Forum organizuju Forum poslovnih lidera i Smart Kolektiv, uz podršku USAID-a i Instituta za održive zajednice, ambasade Holandije i Fonda Braće Rokfeler.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE