Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rukovodstvo RTV-a razrešeno dužnosti

    Upravni odbor RUV Radio-televizije Vojvodine (RUV RTV) razmatrao je na poslednjoj sednici analizu gledanosti i slušanosti Radija i Televizije Novi Sad, kao i izveštaje o radu rukovodećih ljudi Radio-televizije Vojvodine (RTV).

    Upravni odbor pozitivno je ocenio finansijsku konsolidaciju RTV, sprovedeni socijalni program i mere na unapređivanju organizacije RTV.

    Negativno su ocenjeni rezultati gledanosti i slušanosti, jer Upravni odbor smatra da su građani u Vojvodini zaslužili bolji program za svoj novac. Zbog nezadovoljavajućeg rejtinga, Upravni odbor je razrešio generalnog direktora RTV, direktora Televizije i glavne i odgovorne urednika Radija i Televizije.

    Do izbora novog menadžmenta, oni će ostati na tim funkcijama kao vršioci dužnosti.

    Upravni odbor imao je u vidu i činjenicu da se ove sedmice bira novih 6 članova Upravnog odbora RUV RTV, što čini dve trećine ovog tela. Na sastanku je naglašeno da će Upravni odbor u novom sastavu izabrati rukovodeće ljude i pokušati sve da građani dobiju bolji i kvalitetniji program javnog servisa Pokrajine.

    Upravni odbor izražava nadu da će konačno naići i na razumevanje osnivača, pa se od Vlade Republike Srbije očekuje da finansijski, tehnički i prostorno pomogne RTV da se najzad oporavi od štete koja joj je naneta 1999. godine, a koja je procenjena na preko 70 miliona dolara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE